Gå til hovedindholdet
Gettyimages 537316778

Vil du gerne blive klogere på processen omkring ansøgninger til Behandlingsrådet? Så meld dig til et af vores tre informationsmøder, hvor Sekretariatet gennemgår processen gennem Behandlingsrådet og de tilhørende metoder. Der vil desuden være mulighed for at få besvaret de spørgsmål, du måtte have

Behandlingsrådets Sekretariat tilbyder nu online informationsmøder for aktører, hvor formålet er at konkretisere processen for evaluering af sundhedsteknologi. 

Informationsmødet er et åbent tilbud til alle sundhedsvæsenets interessenter, uanset størrelse eller omfang. Indholdet er målrettet de, som har eller vil få til opgave at udarbejde ansøgninger til Behandlingsrådet. 

Sekretariatet vil med udgangspunkt i en gennemgang af den overordnede procesbeskrivelse uddybe de enkelte trin, som ansøger gennemgår. I forbindelse med gennemgangen fortæller Sekretariatet, hvornår og hvordan Behandlingsrådets metodevejledning, tekniske bilag, skabeloner og opslagsværker skal eller kan inddrages. 

Foruden en mere detaljeret gennemgang af processens små og store trin, vil Sekretariatet give sit bud på, hvornår ansøger skal være særligt opmærksom i anvendelsen af proceshåndbog og metodevejledning. 

Behandlingsrådet vægter åben dialog højt og anerkender, at etableringen af Behandlingsrådet stiller en række ansøgere over for en ny opgave. Derfor er informationsmøderne tænkt som en indgang til frit at stille så mange praktiske og overordnede spørgsmål som muligt.  

Tilmeld dig

Der vil være tre muligheder for at deltage i informationsmødet: den 10. juni, 19. august eller 16. september i tidsrummet 9.30-11.30 via Microsoft Teams. 

Tilmelding skal ske via Behandlingsrådets e-mail: kontakt@behandlingsraadet.dk. I tilmeldingen bedes du angive dit navn, stilling og organisation, samt hvorvidt du forventer, at du vil få til opgave at udarbejde ansøgninger til Behandlingsrådet. Mærk mailen “Informationsmøde”. 

Hvis du har spørgsmål til Proceshåndbogen og Metodevejledningen allerede inden mødet, er du velkommen til at fremsende dem sammen med din tilmelding. Så vil Sekretariatet forsøge at besvare disse i løbet af informationsmødet. Du kan læse mere om Proceshåndbogen og Metodevejledningen her.