Gå til hovedindholdet
Gettyimages 1190733435

Vil du gerne blive klogere på, hvordan man ansøger hos Behandlingsrådet? Så meld dig til et af vores to informationsmøder – ét rettet mod ansatte i virksomheder, der beskæftiger sig med medicinsk udstyr, og ét mod det offentlige sundhedsvæsen - hvor medarbejdere fra sekretariatet gennemgår processen gennem Behandlingsrådet og giver et overblik over nogle af de anvendte metoder

Behandlingsrådets sekretariat inviterer nu til online informationsmøder for aktører, hvor formålet er at gennemgå og konkretisere processen for evalueringer af sundhedsteknologi i Behandlingsrådet.
Informationsmøderne er et åbent tilbud til alle sundhedsvæsenets interessenter, uanset størrelse eller omfang. Indholdet er målrettet de, som har eller vil få til opgave at udarbejde ansøgninger til Behandlingsrådet.

Sekretariatet vil med udgangspunkt i en gennemgang af den overordnede procesbeskrivelse uddybe de enkelte trin, som ansøger gennemgår. I forbindelse med gennemgangen fortæller Sekretariatet, hvornår og hvordan Behandlingsrådets opslagsværker skal eller kan inddrages. Foruden en mere detaljeret gennemgang af processens små og store trin, vil Sekretariatet give sit bud på, hvornår ansøger skal være særligt opmærksom i anvendelsen af proceshåndbog og metodevejledning.

Behandlingsrådet vægter åben dialog højt og anerkender, at etableringen af Behandlingsrådet stiller en række ansøgere over for en ny opgave. Derfor er informationsmøderne tænkt som en indgang til frit at stille så mange praktiske og overordnede spørgsmål som muligt. 

Tilmeld dig

Der vil være to muligheder for at deltage i informationsmødet: Det første møde afholdes for ansatte ved regioner og hospitaler, som har en interesse i Behandlingsrådets arbejde med evalueringer. Dette møde afholdes den 30. november 2022 kl. 13:30-15:00 på Teams.
Det andet møde afholdes den 13. december kl. 13:30-15:00 på Teams. Dette møde er rettet mod virksomheder, der overvejer at indstille en teknologi til evaluering i Behandlingsrådet.

Hvis du har spørgsmål til Behandlingsrådets arbejde, til evalueringerne eller til Proceshåndbogen og Metodevejledningen allerede inden mødet, er du velkommen til at fremsende dem sammen med din tilmelding. Så vil sekretariatet forsøge at besvare disse i løbet af informationsmødet. Du kan læse mere om Proceshåndbogen og Metodevejledningen her.

Tilmeld dig her: