Gå til hovedindholdet

Med et spændende program om prioriteringsindsatser inden for sundhedsteknologier afholder Behandlingsrådet symposium på Hotel Comwell Hvide Hus i Aalborg den 11. maj 2022 – og arrangementet er nu åbent for tilmeldinger

Behandlingsrådets symposium 2022 er nu åben for tilmeldinger! Behandlingsrådets symposium er tiltænkt professionelle inden for sundhedsvæsenet, medicoindustrien, interesseorganisationer, forskningsmiljøer samt myndigheder, regioner og klinikere. Studerende kan tilmelde sig en venteliste, hvorfra eventuelle ledige pladser vil blive fordelt efter deadline for tilmelding den 25. april.

Du kan tilmelde dig arrangementet her.

Det er 200 pladser og det er gratis at deltage i arrangementet*. Man kan tilmelde sig arrangementet så længe, der er ledige pladser.

Arrangementet finder sted den 11. maj 2022 fra kl. 10:00, med morgenmad fra kl. 09:30. Derefter er der fuldt program med indlæg om prioriteringer i sundhedsteknologier, patientinvolvering i evalueringer og implementering af sundhedsteknologier i det danske sundhedsvæsen. Arrangementet byder desuden på flere små paneldebatter og slutter kl. 17.

Behandlingsrådets symposium byder således på et væld af gode oplægsholdere fra både ind- og udland. Du kan se det fulde program til Behandlingsrådets symposium 2022 her.

*Der er et no-show gebyr på 250 kroner.