Gå til hovedindholdet

Behandlingsrådet inviterer: Fagligt Fællesskab

Fra maj 2024 inviterer Behandlingsrådet indenfor til Faglige Fællesskaber. Første møde omhandler den sundhedsøkonomiske metodik – herunder effektmål og sundhedsøkonomiske resultater i HTA-regi samt hvordan de påvirker udfaldet af anbefalinger 

Behandlingsrådet åbner dørene til sekretariatet og et fagligt fællesskab, der 1-2 gange om året mødes for at drøfte emner relateret til HTA-arbejde med sundhedsteknologier og diagnostik som genstandsfelt. Emnerne vil blive gennemgået af både oplægsholdere og i gruppearbejde.   

I den første udgave af Behandlingsrådets Faglige Fællesskab, som løber af stablen den 15. maj, vil der være flere oplæg af eksperter. Derefter vil deltagerne have mulighed for at netværke og lave case-arbejde.   

 

Alt det praktiske

Det er gratis at deltage, og arrangementet foregår i Behandlingsrådets lokaler i Aalborg.   

 

Tema:  Sundhedsøkonomisk analyse i HTA-regi – valg af effektmål og betydningen heraf 

Det første møde kigger nærmere på, hvordan sundhedsøkonomi bruges af beslutningstagere. Dernæst fokuseres der på termen ”værdi for pengene”, og hvordan dette fortolkes i kontekst af de sundhedsøkonomiske analyser. Derudover vil der på mødet blive drøftet fordele og ulemper ved forskellige effektmål, både i et nationalt og internationalt perspektiv.  

Den sidste time vil bestå af case-arbejde i grupper. Grupperne skal diskutere en specifik case og drøfte valg af effektmål, både fordele og ulemper, men også hvornår i processen data skal indsamles, og hvornår valg af effektmål bør besluttes.   

 

Oplægsholder: Kristian Kidholm, Professor i sundhedsøkonomi og Rådsmedlem, Anders Mærkedahl, Partner ved NHTA samt Sundhedsøkonom Anne Sig Sørensen fra sekretariatet.   

 

Tid og sted: Arrangementet foregår i den 15. maj kl. 13-16 i Behandlingsrådets lokaler. Behandlingsrådet byder på frokost og netværk fra 12- 13.    

 

Deltagere: Arrangementet er for medtech-virksomheder, konsulenthuse eller regioner med interesse for sundhedsøkonomi og market access. 

 

Indsend: Ønsker du at drøfte en case fra egen hverdag, kan du sende den til sundhedsøkonomisk specialkonsulent Annette Holst-Kristensen senest den 1. maj på ahk@behandlingsraadet.dk. Emnefelt: Case til faglige fællesskaber 

 

Pris: Gratis, no-show gebyr ved udeblivelse.  

 

Sted: Niels Jernes Vej 6a, 9220 Aalborg

 

OBS: Der er 30 ledige pladser og tilmelding er først til mølle.

Tilmeld dig her senest den 1. maj 2024: