Gå til hovedindholdet

Overvejer du at indstille en sundhedsteknologi til evaluering i Behandlingsrådet? Første skridt er en indledende dialog med sekretariatet – her kan du udfylde en kontaktformular, hvorefter du vil blive kontaktet direkte

Behandlingsrådet er sat i verden for at udarbejde anbefalinger for anvendelse af sundhedsteknologi. Vi laver dermed anbefalinger af sundhedsteknologi og medicinsk udstyr, men også behandlinger, diagnostik, genoptræning, forebyggelse og organisations- og samarbejdsformer, som indgår i leveringen af sundhedsydelser*. Har du en teknologi inden for denne definition, som du gerne vil have vurderet, så er starten en dialog med sekretariatet.  

Alle ansøgere, uanset om man er privat virksomhed, sygehusledelse eller region, kan gå i dialog med Behandlingsrådet om at få en teknologi evalueret. Formålet med dialogen er at oplyse om processen, informere om krav til dokumentation, planlægge forløbet og sparre om udførslen af evalueringsforslaget. Derfor er det hensigtsmæssigt, at dialogen gennemføres, inden man udarbejder et officielt evalueringsforslag. 

Det kan du forvente

Nedenstående 12 felter skal udfyldes, da det er de informationer, som er nødvendige for Behandlingsrådets sekretariat at kende inden dialogen.

Når Behandlingsrådets sekretariat har modtaget din henvendelse, vil du modtage en bekræftelse per mail. Har du ikke modtaget denne fem hverdage efter din indsendelse, opfordrer vi dig til at kontakte Behandlingsrådet på kontakt@behandlingsraadet.dk.

Når vi har modtaget din henvendelse, vil vi hurtigst muligt kontakte dig for at opstarte dialogen.

OBS: Dette er ikke en sikker formular. Undlad derfor venligst at oplyse personfølsomme data såsom personlig sygdomshistorik. 

Herunder modelnummer eller/og versionsnummer

Kerneeffekt: Hvad er det primære problem, teknologien løser?

Kun relevant for medicinsk udstyr